Agenda

Op deze pagina vind je openbare bijeenkomsten in het kader van Nij Begun. Houd deze pagina goed in de gaten, want de komende tijd wordt hierover meer duidelijk. Als je op de hoogte wil blijven van het laatste Nij Begun nieuws, kun je je op de home pagina op deze website ook inschrijven op onze nieuwsbrief. 

—————————————————–>>

Een jaar na Nij Begun: hoe staat het ervoor met de plannen?
Inloopbijeenkomsten 25 mei en 15 juni

Graag gaan we zaterdag 25 mei (Stadskanaal) en/of zaterdag 15 juni (Wirdum) met je in gesprek over de ‘Nij Begun’ plannen voor de toekomst van Groningen en Noord-Drenthe, naar aanleiding van de gevolgen van de gaswinning. We vertellen je meer over hoe het ervoor staat met de maatregelen die een jaar geleden zijn aangekondigd in de kabinetsreactie ‘Nij Begun’. Belangrijke onderwerpen deze dag zijn onder andere herstel (schade, versterken en gezondheid) en de sociale en economische ontwikkeling van Groningen en Noord-Drenthe. Daarnaast worden bezoekers uitgenodigd mee te denken over het verder uitwerken van de isolatieaanpak en wat er nodig is om deze aanpak tot een succes te maken.  

Samen in gesprek
Tijdens deze bijeenkomst kun je over je ideeën en wensen van gedachten wisselen met bestuurders en medewerkers van betrokken overheden (gemeenten en provincie) en organisaties die meer weten over de genoemde onderwerpen.

Praktische informatie
Je kunt elk moment tussen 10.30 en 13.30 uur binnenlopen op de locatie. Koffie, thee en koek staan voor je klaar.

Zaterdag 25 mei 2024 | 10.30 – 13.30 uur | Stadskanaal – Gemeentehuis

  • Raadhuisplein 1, Stadskanaal

Zaterdag 15 juni 2024 | 10.30 – 13.30 uur | Wirdum – Dorpshuis

  • Fromaweg 2, Wirdum